Cosmética NAtural

Per què fer servir cosmètica natural?

Cada dia de la nostra vida fem servir cosmètics: cremes, serums, sabons de mans, gels de dutxa, maquillatges etc, La pell els absorbeix com una esponja, per tant és millor evitar productes amb ingredients químics ja que alguns són nocius per la nostra salut , per exemple els parabens i les silicones. Malgrat portar-ne dosis molt petites, al fer-ne ús a diari, els efectes poden arribar a ser perillosos.

Avui en dia el benestar natural és cada cop més tendència i cada cop fem més ús dels productes naturals.  Dins  el sector de la salut i el benestar la cosmètica natural es posiciona com a nou hàbit de consum.

La cosmètica natural s’elabora amb plantes i materies primes  com extractes de plantes, olis vegetals i essencials, aigües florals, argiles o aigua que beneficien la nostra pell.  Els seus ingredients ens aporten molts beneficis i en general són adaptògens, és a dir, són aptes per qualsevol tipus de pell  excepte en el cas ‘ intolerància a algun ingredient. Cuiden i regeneren la pell de manera suau i  estimulen la seva pròpia capacitat de regeneració.
Alguns els podem trobar purs, 100% naturals ,com ara els olis vegetals i les aigües florals. Però cal tenir en compte que caduquen abans  si no porten cap mena de conservant.
Per què un cosmètic sigui considerat natural ha de incloure un mínim del 95% del total dels ingredients naturals o d’origen natural,  i l’altre 5% poden ser ingredients d’orígen químic (espessants, conservants…)
Els cosmètics naturals afavoreixen la salut i la bellesa i a la vegada milloren l’estat d’ànim , degut al seu contingut en olis essencials.
Ajuden a preservar la natura i treure’n el màxim profrit respectant-la.
Cubito Reafirmante