Importància de la neteja de cutis degut a l’ús de mascaretes de protecció.

Importància de la neteja de cutis degut a l’ús de mascaretes de protecció.

 En aquests temps difícils l’ús de les mascaretes de protecció del covid  és fonamental per protegir-nos i evitar la propagació del virus. En moltes persones el seu ús continuat provoca irritació  a la pell del voltant de la boca i el nas.
Aquesta irritació és conseqüència de la suor i la pressió que mascareta fa damunt la pell, provocant falta d’oxigenació i per tant sequetat, dermatitis, descamació, granets i punts negres.
És important acudir al teu centre a fer-te un neteja facial profunda per eliminar la pell morta, els punts negres i fer una bona regeneració del cutis.
D’altra banda també et recomanem que netegis de la pell a casa. Pots fer-ho dos cops al dia en només en dos pasos, perquè sigui fácil i ràpid:
  • Netejar i tonificar amb llet netejadora de Agave. És desmaquillant i calmant. Porta oli de jojoba, extracte de camamilla, aloe vera i aigua de rosa búlgara, que és un tónic natural.
  • Exfolia i hidrata amb la crema facial exfoliant de Agave. Ajuda a eliminar les cèl.lules mortes i els punts negres. Hidrata i regenera. Porta exfoliant de rosa mosqueta i aigua de rosa búlgara.

Et recordem que a Fisiogracia hem extremat les recomanacions higienico-sanitàries.

Si desea más información sobre el tratamiento, consúltenos.